5x mooie appartementen in Amsterdam

Fantaseren over je droomhuis… Iedereen doet het zo nu en dan wel eens. In dit artikel nemen we je mee naar de mooiste optrekjes die tussen het aanbod op huurwoningen.nl te vinden zijn.

1. Appartement Palmstraat in Amsterdam

Dit mooie appartement is gelegen in de gewilde wijk de Jordaan. De wijk is een van de bekendste buurten van Amsterdam en is populair door de romantische uitstraling. Voorheen werd het beschouwd als een typische volksbuurt met een kleurrijke geschiedenis. Momenteel komen er veel toeristen en inwoners om de pittoreske grachten, kleine winkeltjes en knusse straten en stegen te bewonderen. De woning is ontzettend ruim en beschikt over een prachtige lichtinval die elke kamer nog groter laat lijken. Cartusia is een zeer exclusief appartementencomplex, in het hart van de zeer populaire en trendy Jordaan. Het complex, dat oorspronkelijk een klooster was, is gebouwd in 1900.



2. Appartement Leliegracht in Amsterdam

Wonen in de grachtengordel is voor veel Amsterdammers slechts een droom. De grachtengordel is het onderdeel van de Amsterdamse binnenstad dat langs de vier hoofdgrachten: de Prinsengracht, de Keizersgracht, de Singel en de Herengracht. Wanneer je een bad neemt in deze woning kijk je zo uit over de grachten. Dus, als je altijd al in een uniek grachtenpand in Amsterdam hebt willen wonen, is deze woning zeker wat voor jou!



3. Appartement Middenweg in Amsterdam

Dit prachtige ruime appartement is van alle luxuiteiten voorzien. Naast het aanzienlijke aantal leefmeters binnenin de woning, beschikt het appartement ook over een tuin en twee zonnige balkons! De populaire wijk kenmerkt zich door de groene straten met bloeiende plantsoenen, geveltuinen en brede trottoirs. Ook het aantal voorzieningen ontbreekt niet, zo zijn er vele basisscholen, kinderopvang en diverse winkels aan de Middenweg. Verderop is er ook een winkelcentrum te vinden met daar vlakbij een sportcomplex.



4. Appartement Henri Polaklaan in Amsterdam

De historische Plantage buurt staat bekend als een groene buurt terwijl tegelijkertijd, de klassieke charme behouden is. Deze opvallend groene buurt heeft werkelijk alles te bieden. Het is een ideale woonlocatie als je graag wilt wonen in het rustige deel van het centrum, maar ook genoeg mee wilt krijgen van het culturele hart wat rijk is aan fijne restaurantjes en boutiquetjes. De woning is een perfecte oase om je lekker in terug te trekken na een drukke dag. Aan ruimte is er absoluut geen gebrek! Op het knusse dakterras kan je gelijk genieten van de warme zon, of van het geluid van wind en regen wat op de ruiten tikt vanuit het overdekte gedeelte. Kortom: een knus en sfeervol thuis.



5. Appartement Rustenburgerstraat in Amsterdam

Dit unieke appartement is gelegen in de populaire wijk Grachtengordel-West, op loopafstand van een groot multicultureel aanbod van restaurants, cafés, lunchrooms en koffietentjes. Enkele straten verderop vind je de gezellige Albert Cuypmarkt, die vol staat met diverse kraampjes die van alles aanbieden.

Het appartement is stijlvol ingericht met als leidend motief aardetinten. Hier en daar staan wat kamerplanten, die de kamer op een subtiele manier tot leven laten komen.



Gerelateerd nieuws

Lees ook