Wij zijn pas tevreden als onze bezoekers dat ook zijn. We hechten daarom veel waarde aan reviews op externe platforms als Trustpilot en Klantenvertellen. Eerlijke reviews geven namelijk een eerlijk beeld over hoe goed wij het doen. En is er iemand ontevreden, dan lossen we dat netjes op.

Beoordelingen van bezoekers

 • 2 juli 2023 22:00
  Goed geholpen

  200+ aanvragen bij Pararius en 'maar' 20 bij huurwoningen. Toch hier een appartement weten te bemachtigen. Al het aanbod wat hier op geplaatst wordt is goed.

 • Leo Verriet , Lent (gem. Nijmegen)
  16 mei 2023 22:00
  enorm goed

  Het is een duidelijke en overzichtelijke site met goede ondersteuning.

 • 24 mei 2023 22:00
  Sneller dan verwacht een woning gevonden

  Ingeschreven met het idee dat ik het altijd kan proberen. Met een gratis 2 weken premium dezelfde avond het huur aanbod bekeken.

  Na een aantal (ver) huurders te hebben gemaild tot mijn verbazing ook reactie terug gehad. Dezelfde week een bezichtiging gehad en nu al sinds een week verhuist.

  Helemaal blij mee en verrast zo snel iets te hebben gevonden via de website.

  Ik raad jullie zeker aan!

 • Karin , Huizen
  16 mei 2023 22:00
  Weer een fijne huurder gevonden

  Huurwoningen is een prettig bedrijf met goede service

 • 30 mei 2023 22:00
  Succes gegarandeerd, professioneel en behulpzaam.

  Echt een top organisatie! Heb hier voorheen al 2 kamers via gevonden en en het is oprecht de enige website waar ik contact krijg met verhuurders/makelaars om bezichtigen te doen. Daarnaast staan ze ook paraat om je te helpen als je met een probleem zit en je communiceert dit duidelijk. 10/10!

  PS: Voor de mensen die geen antwoord krijgen een tip; Ik heb zelden gereageerd via de chat. Met premium zijn de telefoonnummers van de makelaars zichtbaar, onderaan de meeste advertenties. Als je belt krijg je 9/10 keer een reactie.

 • Anita , Berlicum
  16 mei 2023 22:00
  Handige site met veel bereik

  De site gebruiken wqe als we op zoek zijn naar een nieuwe huurder. De advertenties staan er nog gewoon op van een vorige huurperiode en dat is makkelijk. Even nakijken en je kunt de woning weer publiceren voor verhuur. Het bereik is groot en van geinteresserden komt een keurige melding waarui je een selectie kunt maken. Wij zijn er heel blij mee.

 • 28 juni 2023 22:00
  Top support zeker ja

  Top want uit coulance mocht ik kosten retour ontvangen omdat ik geen huis had gevonden of een reactie, ondanks dat het de 2e keer in een jaar was dat ik me had aangemeld en het daardoor volgens de algemene voorwaarden niet kan.

 • Sjors , Venlo
  16 mei 2023 22:00
  Heel goed.

  Alles is prima verlopen.

 • 28 juni 2023 22:00
  Fijne manier van plaatsen van een…

  Fijne manier van plaatsen van een woning. De verhuursite checkt altijd eventjes de advertentie op echtheid. Vriendelijke medewerkers.

 • Kees , Bergen op Zoom
  15 januari 2023 23:00
  Prima site en woning was snel weer verhuurd

  Je woning staat vrijwel direct op de site. Ondersteuning door huurwoningen.nl is snel en voortdurend beschikbaar. Had alleen wat problemen bij uploaden van de foto’s (ging traag), waardoor ik niet wist of de upload gelukt was. Dit bleek de volgende dag wel het geval.

 • 26 juni 2023 22:00
  Ontzettend en goede klantenservice

  Ontzettend en goede klantenservice. Ze verifieren elk huis wat erop komt. Super snelle en nette afhandeling.

 • H. Dirks , MOERKAPELLE
  15 januari 2023 23:00
  Woning altijd goed verhuurd met huurwoningen.nl

  Al volgens mij een jaar of tien maak ik gebruik van de service van huurwoningen.nl. Ben zeer tevreden met de hoeveelheid aanvragen die ik via hun site altijd ontvang. Bij andere sites krijg ik nog geen fractie van deze hoeveelheid aanvragers. Het enige verbeterpunt zou een waardering zijn van de kandidaat huurders. Ongeveer de helft komt niet opdagen, terwijl we wel een afspraak hebben staan. Dit zou nog verbeterd kunnen worden. Verder ben ik dik tevreden!

 • 18 juni 2023 22:00
  Ik ben zeer tevreden

  Ik ben zeer tevreden, goede service van huurwoningen.nl ! en je krijgt snel reacties van eventuele huurders.

 • Paul Galdermans , Amsterdam
  15 januari 2023 23:00
  really personal service

  perfect!

 • 30 maart 2023 22:00
  Duidelijke website, makkelijk contact, eerlijke deal

  In mijn zoektocht naar een huis in Eindhoven was ik eerst wat bang voor de kosten die ik zou moeten maken om mij in te schrijven op deze website. Echter, je hoeft pas te betalen na twee weken, een stuk eerlijk dan soortgelijke deals die netflix je laat maken bijvoorbeeld, waarin je de tweede maand per direct moet betalen.

  Goede interface en manier om in contact te komen met de verschillende verhuurders. Binnen anderhalve week een mooi huisje gevonden, op fietsafstand van mijn nieuwe werk! Zin om er te gaan wonen!

 • Jolanda , Delft
  15 januari 2023 23:00
  Fijne en duidelijke website

  Ik ben blij dat ik deze site heb ontdekt. Er komen vaak veel reacties. Het blijft belangrijk zelf een goede selectie te maken alvorens kandidaten uit te nodigen anders ben je wel héél veel tijd kwijt aan bezichtigingen. Uiteindelijk vind ik vaak een geschikte huurder via Huurwoningen.nl!!

 • 4 juni 2023 22:00
  Klantenservice gesproken vandaag…

  Klantenservice gesproken vandaag vanwege een situatie die zich heeft voorgedaan. Goed geholpen, voelde me gehoord! Erg tevreden met hoe het is verlopen. Dankjewel nogmaals.

 • Henk , Nijkerk
  20 november 2022 23:00
  Prima verhuursite

  Altijd vrij snel reactie, maar niet altijd van de doelgroep omdat men gewoon niet goed leest of het gewoon maar probeert.

 • 19 juni 2023 22:00
  Voor iedere woning wordt gecheckt of de verhuurder ook de eigenaar is

  Heel vertrouwenwekkend dat voorafgaand aan plaatsing van de verhuuradvertentie wordt gecheckt of degene die de advertentie plaatst ook wel écht de eigenaar is van de woning.

  Als deze zorgvuldige, professionele, benadering ook resulteert in correcte presentatie van het huis aan passende huurders dan ben ik blij dat ik deze samenwerking ben gestart

 • CM , Hilversum
  17 november 2022 23:00
  Fijn om mee te werken

  vriendelijk geholpen door een medewerker . ik zou zeker weer gebruik maken van hun dienst de volgende keer.

 • 11 juni 2023 22:00
  Ja! Hebbes!

  Overzichtelijke site. Binnen een week vond ik mijn nieuwe woning, mede dankzij de emailnotificaties. Duidelijke pagina met je communicatie/reacties op woningen. Ik ben fan.

 • John Jehae , Rotterdam
  17 november 2022 23:00
  Super service

  Netjes geregeld dank jullie

 • 5 juni 2023 22:00
  De website werkt goed

  De website werkt goed, is duidelijk en er wordt snel gereageerd op persoonlijke verzoeken. In mijn geval door Nilay.

 • Leo Verriet , Lent
  17 november 2022 23:00
  Uitstekend

  Erg klantvriendelijk

 • Huurwoningen op Trustpilot
 • Huurwoningen op Klantenvertellen.nl