Er komt een hoop kijken bij het verhuren van een woning. Daarom worden al onze artikelen die in het kenniscentrum voor woningverhuur staan, geschreven én gecontroleerd door experts. Zo ben je goed geïnformeerd en kun je met een gerust hart je woning verhuren. Benieuwd wie onze experts zijn? We stellen ze graag aan je voor.

Wie zijn onze experts?

Huib Hielkema
Advocaat Huurrecht bij Hielkema&Co

Huib is advocaat huurrecht bij advocatenkantoor Hielkema&Co en werd uitgeroepen tot een van de beste huurrechtadvocaten van Nederland. Samen met zijn collega's zorgt Huib ervoor dat alle informatie over het huurrecht op Huurwoningen tot in detail klopt.

Chelsey van der Vegt
Auteur bij Huurwoningen

Chelsey schrijft al drie jaar over de verhuurmarkt en houdt alle ontwikkelingen en veranderingen in de markt nauwlettend in de gaten. Met die kennis schrijft ze informatieve en begrijpbare teksten voor huurders en verhuurders.

Elsje de Bie
Advocaat Huurrecht bij Hielkema&Co

Elsje is sinds 2011 actief als advocaat en voltooide in 2016 de specialisatieopleiding huurrecht van de Vereniging van Huurrechtadvocaten. Daarnaast is zij werkzaam als docent bij diverse onderwijsinstellingen. Met deze kennis controleert zij de informatie op Huurwoningen op juistheid en volledigheid.

Femke Radder
Auteur bij Huurwoningen

Femke werkte al acht jaar in de makelaardij voordat ze bij Huurwoningen aan de slag ging. De kennis die zij tijdens haar loopbaan heeft opgedaan, deelt ze nu in artikelen over de regelgeving rondom huren en verhuren.

Marjolein Scheeper
Advocaat Huurrecht bij Hielkema&Co

Marjolein is sinds 2015 werkzaam als advocaat bij Hielkema&Co en gespecialiseerd in het huurrecht. Samen met haar collega's zorgt ze ervoor dat alle artikelen uit het kenniscentrum woningverhuur op Huurwoningen tot in detail kloppen.

Daniëlle Baas
Auteur bij Huurwoningen

Danielle werkt 3,5 jaar bij Huurwoningen en schrijft sindsdien artikelen, nieuwsberichten en rapporten over de huurmarkt. Door haar journalistieke achtergrond weet ze complexe onderwerpen om te zetten in duidelijke artikelen voor huurders en verhuurders.