Advertentie verwijderd

Huis Langegracht in Maarssen

3601 AH Maarssen (Utrecht)

€2.500 Huurprijs p.m.
268 m²
8 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Beschikbaar per 1 aug: Statig, monumentaal grachtenpand uit 1706 in het centrum van het gezellige Maarssen dorp met 7 slaapkamers.

Aan de Langegracht, een van de mooiste grachten van Maarssen dorp ligt dit grote grachtenpand, direct aan de rivier de Vecht. De woning heeft een woonoppervlak van maar liefst 268m2 en beschikt over 7 slaapkamer, 2 badkamers een mooie achtertuin.

De Langegracht ligt midden in het historische centrum van Maarssen. Alle voorzieningen, zoals diverse winkels, restaurants en terrassen liggen direct om de hoek. Vanaf de gracht is het heerlijk wandelen of joggen langs de Vecht. De streek kenmerkt zich door de vele buitenplaatsen gelegen langs de Vecht. Vanaf de Langegracht treft u al op enkele honderden meters de buitenplaatsen Doornburgh, Goudestein en Vechtoever, welke grotendeels toegankelijk zijn om door de tuinen te wandelen. Verderop begint de Bethunepolder met prachtige natuurlandschappen en de Loosdrechtse Plassen waar je kunt zwemmen en varen. Zowel Utrecht als Amsterdam zijn goed bereikbaar binnen 15-25 autominuten. Parkeren kan direct voor de deur op de openbare weg. In de directe nabijheid zijn 3-4 lagere scholen aanwezig. Bootjes kunnen aan de Langegracht kortstondig aanleggen, veel bewoners hebben er zelf echter hun boot liggen. Er wordt regelmatig gezwommen voor de deur. Kortom een heerlijke woonomgeving.

Indeling

Begane grond

Entree via een ruime hal met voorportaal. In de hal treft men een separaat toilet. Ruime eet-woonkeuken voorzien van houten vloer met 8-persoons eettafel. Moderne keuken voorzien van alle moderne inbouwapparatuur. De woonkamer strekt zich uit over de volle diepte van de woning. De woonkamer heeft aan de voorzijde uitzicht over rivier de vecht. Door de ligging van de woning in de bocht van de rivier is een ruim uitzicht over de rivier. Aan de achterzijde heeft men uitzicht over de tuin en bevindt zich tevens een open haard. De achterzijde van de woonkamer biedt ook toegang aan een ruime vide.

Eerste verdieping

Via een vaste trap bereik je de eerste verdieping alwaar je 4 slaapkamers aantreft en 2 badkamers. Alle slaapkamers bieden meer dan voldoende oppervlakte

Tweede verdieping

Tweede verdieping is via vaste trap te berieken. Daar treft je nog 3 slaapkamers aan.

Algemeen: de woning verkeerd in een uitstekende staat van onderhoud en is volledig voorzien van dubbel glas of voorzet ramen.

Tuin

De woning heeft een voortuin over de volle breedte van de woning. Door de ligging op het zuiden heeft het de volledige dag zonlicht. De achtertuin van 90m2 is recent opnieuw aangelegd. Aan de achterzijde is er een overkapt terras en is er voor kinderen een hut, bereikbaar via een ladder. Tevens is er een grote schuur en een "achterom"

Verhuur condities:

  • Huurprijs in gestoffeerde staat: €2.500,-- per maand exclusief gas / water / elektriciteit

  • Aanvaarding: beschikbaar per 1 augustus 2022

  • Huurovereenkomst voor bepaalde tijd, 12 maanden, te verlengen met wederzijds goedvinden.

  • Borg: 2 maanden

  • Huisdieren: na schriftelijke toestemming verhuurder

  • Niet rokers woning

  • Inkomenseis: €7.500 netto per maand gezamenlijk inkomen.

  • Bezichtigingen: in overleg.

  • Reacties graag schriftelijk via [email protected] nl of via de website waarop advertentie geplaatst is.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Bouwjaar
1706
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
268 m²
Perceeloppervlakte
227 m²
Inhoud
912 m³
Aantal slaapkamers
7 slaapkamers
Aantal kamers
8 kamers
Adres
Langegracht Maarssen

Extra informatie

Tuin
Bad
Open haard
Kelder
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 2.500 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.